FÖNSTERPUTSNING

Vårt främsta mål med fönsterputsning i Mora eller närliggande städer så som Rättvik är att erbjuda hög kvalité till ett konkurrenskraftigt pris. Vi vill samtidigt ha säker arbetsmiljön för våra kunders anställda, kunder och leverantörer, samt vår egen arbetskraft.

Låt dina fönster rengöras professionellt

En av de mest kostnadseffektiva sätten att försköna ditt företag eller bostads exteriör är genom professionell fönsterputsning.

Fönsterputsning är ett enkelt sätt att projicera en polerad bild för ditt företag, eller förbättra utseendet på ditt hem och även höja dess andrahandsvärde.

Dags att öka energinivån?

Obefläckade fönster släpper in mer hälsosamt solljus, förbättra ditt humör och ökar energinivå. Ge oss ett försök och se själv!

Säkerhetsnormer

Vi upprätthåller våra höga säkerhetsnormer genom kontinuerlig utbildning och investerar i den bästa fönsterputsutrustning som finns på marknaden.

Att välja en kvalificerad fönsterputsentreprenör är viktigt för både ett företags yttre men även för verksamheten.

Vi använder oss av den senaste fönsterputsutrustning inom industriutvecklingen och säkerhetsutbildningar för att försköna och underhålla tillgångsvärdet på din fastighet.

Inget jobb är för stort eller för litet

Vi utför fönsterputsning på bostäder till kontorsbyggnader, inge fönstertvättsjobb är för stort eller litet. Vi erbjuder service samma dag på vissa platser och serviceplaner för vanliga fönster rengöring du inte behöver schema.

Försäkring

Vi är fullt försäkrade och fast beslutna om att få din totala tillfredsställelse. Boka oss när du behöver bostads, kommersiell eller industriell fönsterputsning.

Räkna med oss för snabb, noggrann och professionell service varje gång.

Affärsrelationer

Att upprätthålla framgångsrika affärsrelationer är den underliggande nyckeln till både livslängd och fortsatt framgång inom företaget.

Vi är stolta

Vi är stolta över vårt jobb och vet att även du kommer att vara det efter vi har putsat dina fönster. Bli inte förvånad om du tror att du lämnat dina fönster öppna.

Vad väntar du på? För mer information eller för att få prisförslag, kontakta oss redan idag.

 

Fönster som putsats på professionellt sätt blir blankare och ger dina lokaler ett fräscht intryck. Ring oss så berättar vi mer om fördelarna med AM Berglund fönsterputs.

  • Fönsterputsning i egnahem och lägenheter
  • Butikskokaler
  • Företag
  • Offentliga lokaler