FÖRETAGSSTÄDNING

En städad arbetsplats är grundläggande för välbefinnandet av din personal. Ett kontorslandskap som är rent och fräscht är i högre grad mer inbjudande för både personal och för kunderna.

Det är trotts allt kunderna som hjälper företaget att behålla och utöka sin verksamhet.

Företag som använder sig av en kvalificerad städservice, visar inte bara kunderna utan även sin personal att de bryr sig om detaljer och arbetsmiljön. En städad arbetsplats gör ditt företag mer attraktivt.

Inget jobb är för stort eller litet för oss

Vi är en topp leverantör inom företagsstädning som specialiserar oss runt Mora och Rättvik. Vi erbjuder alla företag som anlitar oss stora som små samma förtroende om att vi kommer uppfylla alla era krav och önskemål med professionell städning på ett kostnadseffektivt sätt.

Unika behov

När våra kunder anlitar oss strävar de efter en välstädad och behaglig arbetsmiljö, som gör ett gott intryck på kunder, leverantörer och medarbetare.

Vi uppskattar att var och en av våra kunder har unika behov. Vi utvecklar skräddarsydda program för att hantera dina specifika prioriteringar och utmaningar.

I kontorsstädning kan det ingå mycket mer en bara städning, vi kan ta hand om inköp av tex toalettmaterial, skötsel av era växter eller tvättning av textilier.

Vårt mål är att göra er vardag enklare och mer trivsam!

Vad ingår?

Kan naturligtvis kompletteras efter era egna behov

– Fria ytor dammtorkas och rengörs
– Reception dammtorkas och rengörs
– Papperskorgar töms
– Mattor dammsugs, samt dörrmattor
– Diskbänkar rengörs och desinficeras
– Vid beställning utförs även diskning
– Sanitär rengöring av toalett och väggytor runt området
– Toalettpapper, pappershanddukar och flyttande tvål fylls på
– Alla golvytor dammsugs och moppas

Återvinning

Vi tar hand om ditt företags återvinning, såsom kartonger, batterier, metallskrot, elektronik, glasförpackningar, plast, papper, metall och tidningar. Allt detta ingår i vårt insamlingssystem i företagsstädning Mora och Rättvik.

Vi tar hand om miljön och era sopor.

Värdegrunder

Vi värderar personliga relationer, service, trygghet och flexibilitet! Dessa kriterier uppnås lättare med ett mindre och lokalt företag som t.ex i Mora eller Rättvik.