HEMSTÄDNING

Är det dags för lite vardagslyx eller behöver du bara hjälp att komma igång med en grovstädning?

Vi erbjuder hög kvalitativ och professionell hemstädning. Ditt hem rengörs med marknadens bästa rengöringsmetoder som finns.

Oavsett vilka behov du har, är vi väl utrustade och redo att hantera alla dina städbehov.
Vi använder oss endast ekologiska städprodukter och ånga som ett av våra städredskap.

Varför inte göra något roligt när du vet att vi tar hand om ditt hems städning, dessutom garanterar vi att vi även blir av med den tuffaste smutsen!

Vårt mål är att överträffar dina förväntningar varje gång vi städa ditt hem!

Ingår alltid i hemstädning

Det som alltid ingår när vi städar ditt hem är rengöring av golv (dammsugs och våttorkas), möbler, fönsterbrädor, dörrar, persienner, tavelramar, lampor, golvlister, kamrar och vägguttag dammas och tömning av papperskorgar.

Kök

Vi rengör alla elektroniska apparater, skåp, bord och stolar. Sanerar skärbrädor, handfat och diskbänkar. Spis rengörs både invändigt och utvändigt, lika så kylskåp (om den tinats före städning), mikrovågsugn och brödrost.

Vardagsrum

Alla möbler dammas och torkas, mattor dammsugas och golv tvättas. Elektronisk utrustning och inredningsdetaljer/krimskrams dammas och rengörs. Vi ser även till att rengöra braskaminer och tillhörande verktyg om det finns.

Matsal

Alla möbler inklusive glas och träbord dammas och poleras. Matta dammsugs och golv tvättas.

Sovrum

Sängkläder tvättas och byts, vi putsar av speglar, nattduksbord, skåp, lampor och städar under sängar. Matta dammsugs och golv tvättas.

Badrum

Badrum är viktiga att hålla rent, därför erbjuder vi rengöring och sanering av dusch, badkar, handfat och toalett. Vi rensa avlopp i både handfat och dusch för att förebygga stopp och dålig lukt. Putsar speglar och krom, rengör badrumsskåp och tvättar golv, kakel, väggar och dammsuger matta.

Hall

Hallens rengörs från fingeravtryck, dörrkarmar tvättas och inredningsdekorationer dammas och putsas. Golvet tvättas och matta dammsugs.

 

Våra mest populära städtjänster är för både privatpersoner och företag. Vi koncentrerar alla våra städtjänster i Mora och de närliggande städerna så som Rättvik. Våra uppdrag ser mycket olika ut och är alltid kundanpassade, hör av dig så hittar vi en lösning just för dig. Vi lämnar alltid garanti på våra uppdrag.

  • Städ
  • Flyttstädning
  • Storstädning
  • Hemstädning
  • Industristädning
  • Trappstädning