HEMSTÄDNING

Hur mycket är extra tid värt för dig? Förutom ett väldoftande och nystädat hem så är det precis vad vi på AM berglund kan erbjuda dig. Tid som du kan spendera med partner, familj och vänner, eller om du helt enkelt känner för lite egentid. 

En friare vardag

Redan när du sätter dig i bilen eller på cykeln har du säkert gjort en lista i huvudet på saker som du ska göra när du kommer hem; skjutsa barn, packa väskor, träna, laga mat, listan kan göras lång och du vet att någonstans i den där listan behöver du även göra utrymme för städning. Lägg den biten på oss istället.

Lyhörda med modern utrustning

Vi vet att du ställer höga krav på företag som ska in ditt hem, vi räknar med det. Därför har vi på AM berglund som mål att vara den bästa städleverantörer och överträffa dina förväntningar varje gång vi städar. Det gör vi genom att vara ständigt lyhörda och alltid tillgodose vår personal med den bästa städutrustningen och städmetoderna.

Ring oss idag

Hör av dig så bokar vi in en träff och går igenom vad vi kan göra för dig. Vad som ingår är svårt att säga då olika personer har olika behov. Vi anpassar oss efter dig och vår ambition är att hitta ett upplägg och en servicenivå som passar just ditt behov!

 

Ingår alltid i hemstädning

Det som alltid ingår när vi städar ditt hem är rengöring av golv (dammsugs och våttorkas), möbler, fönsterbrädor, dörrar, persienner, tavelramar, lampor, golvlister, kamrar och vägguttag dammas och tömning av papperskorgar.

Kök

Vi rengör alla elektroniska apparater, skåp, bord och stolar. Sanerar skärbrädor, handfat och diskbänkar. Spis rengörs både invändigt och utvändigt, lika så kylskåp (om den tinats före städning), mikrovågsugn och brödrost.

Vardagsrum

Alla möbler dammas och torkas, mattor dammsugas och golv tvättas. Elektronisk utrustning och inredningsdetaljer/krimskrams dammas och rengörs. Vi ser även till att rengöra braskaminer och tillhörande verktyg om det finns.

Matsal

Alla möbler inklusive glas och träbord dammas och poleras. Matta dammsugs och golv tvättas.

Sovrum

Sängkläder tvättas och byts, vi putsar av speglar, nattduksbord, skåp, lampor och städar under sängar. Matta dammsugs och golv tvättas.

Badrum

Badrum är viktiga att hålla rent, därför erbjuder vi rengöring och sanering av dusch, badkar, handfat och toalett. Vi rensa avlopp i både handfat och dusch för att förebygga stopp och dålig lukt. Putsar speglar och krom, rengör badrumsskåp och tvättar golv, kakel, väggar och dammsuger matta.

Hall

Hallens rengörs från fingeravtryck, dörrkarmar tvättas och inredningsdekorationer dammas och putsas. Golvet tvättas och matta dammsugs.