Byggstädning

När man bygger blir det avfall, massor av saker, damm och skrot som behöver tas om hand. Det kräver både rätt utrustning och erfarenhet. Vi erbjuder givetvis båda. Kontakta oss idag för att hålla rent på ert bygge!

Vanliga frågor

Behövs särskild kompetens?

För städning efter byggarbeten krävs det rätt kompetens. Den kompetens hittar du hos oss! Vi har all utrustning som behövs och besitter den erfarenheten som krävs. Fokusera på det ni gör bäst och överlåt resten åt oss på AM Berglund.

Vad kostar det?

Anlitar du oss får du en städtjänst som är både prisvärd, effektiv och har mångårig kompetens inom städning av både kontor och lokaler. Tack vare vår organisation, smarta schemaläggning och starka kostnadsmedvetande kan vi också hålla ett konkurrenskraftigt pris. Därför får ni alltid ett fast och lågt månadspris. Vi ser till att ni får en personlig städare och nöjd kund-garanti. Skulle något hända så har vi dessutom en bra ansvarsförsäkring.

Vi strävar efter att göra allt med ansvar och finess.

Din trygghet är viktig för oss

Det är viktigt att du känner dig trygg med när vi städar i ditt hem. Vi har försäkringar och beprövade säkerhetsrutiner för hantering av nycklar, dörr- och larmkoder.

Vi har kollektivavtal

Vi värdesätter våra anställda och strävar efter en trygg arbetsmiljö. Därför har vi kollektivavtal som ger dem trygga villkor, försäkringar och avtalspension. Det är en förutsättning för att trivas och må bra på jobbet.

100 % Nöjdhetsgaranti

Om du av någon anledning inte blir nöjd med de tjänster vi har utfört, garanterar vi att åtgärda det inom tre arbetsdagar.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi besöker dig gärna, då du berättar för oss vad du vill ha hjälp med och hur du vill ha det gjort. Så klart är det också kostnadsfritt.