Industristädning

Skillnaden mellan vanlig kontorsstädning och industristädning är enorm. Maskiner och arbetsytor, mekaniska industrier, lager och verkstäder kräver en viss typ av städning samtidigt som laboratoriemiljöer eller industrier med speciella krav kräver en annan.

Vanliga frågor

Vem vänder sig tjänsten till?

Vår industristädning riktas mot företag och verksamheter som har en produktionsyta och/eller lager. Det kan vara alltifrån tillverkande industrier, till logistikföretag, verkstadsindustri och laboratorium. Vi skräddarsyr alltid varje industristädning utifrån verksamheten som använder tjänsten.

Hur fungerar industristädning?

Genom mångårig erfarenhet av att städat industrier, produktionsmiljöer och industrilokaler vet vi att varje industristädning är unik i sin utformning. Städningen kan innehålla allt från periodisk rengöring genom dammsugning av väggar, balkar, tak och rör till daglig städning av verkstadskontor, arbetsplatser, toaletter och kök/pentryn.

Hur bokar jag industristädning?

För att kunna göra ett så prisvärt och bra jobb som möjligt, vill vi titta på lokalerna innan vi räknar på uppdraget. Vi börjar därför med ett möte där vi tillsammans kartlägger vilka typer av utrymmen som skall omfattas. Finns det till exempel garage och kök som ska hållas rent? Ska kontor och biytor ingå i städningen? Finns det vissa ytor eller maskiner som är kraftigt nedsmutsat? Har ni farligt spill som måste hanteras på något särskilt sätt? Så fort vi är klara med kartläggningen tar vi fram en offert och kan börja städa på kort varsel!

Vi strävar efter att göra allt med ansvar och finess.

Din trygghet är viktig för oss

Det är viktigt att du känner dig trygg med när vi städar i ditt hem. Vi har försäkringar och beprövade säkerhetsrutiner för hantering av nycklar, dörr- och larmkoder.

Vi har kollektivavtal

Vi värdesätter våra anställda och strävar efter en trygg arbetsmiljö. Därför har vi kollektivavtal som ger dem trygga villkor, försäkringar och avtalspension. Det är en förutsättning för att trivas och må bra på jobbet.

100 % Nöjdhetsgaranti

Om du av någon anledning inte blir nöjd med de tjänster vi har utfört, garanterar vi att åtgärda det inom tre arbetsdagar.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi besöker dig gärna, då du berättar för oss vad du vill ha hjälp med och hur du vill ha det gjort. Så klart är det också kostnadsfritt.