Falun flyttfirma

Tänk att ni lugnt och skönt sätter er i bilen för att åka till ert nya hem medan AM Berglund tryggt och säkert packar och fraktar ert bohag till er nya adress.

Bor du i eller kring Falun och behöver flytthjälp? Fråga oss! Vi finns här för Dig: *Falun *Aspeboda *Vika *Bjursås *Enviken *Sundborn *Svärdsjö.

Varmt välkommen till AM Berglunds flyttservice i hjärtat av Dalarna! Vi erbjuder ett heltäckande utbud av flyttjänster i Falun med omnejd till dig som söker en rekommenderad flyttfirma med högsta kvalitet på arbetet. Vare sig du är en privatperson eller ett företag har vi tjänsten som kan hjälpa just Dig.

Ring oss på 023-666 25 25 och boka in dig för ett kostnadsfritt prisförslag idag!

Vi strävar efter 100% nöjdhetsgaranti och kan assistera er i hela flyttledet med allt från packning av flyttkartonger, emballering och montering till transport och uppackning.

Flyttjänst med bra kundomdömen i Falun!
AM Berglund erbjuder modern och flexibel flytthjälp i hela Sverige. Vi har lång erfarenhet av flytt mot både företag och privatpersoner. Vi tillhandahåller dessutom transporter i hela Sverige.

Kontakta oss redan idag och få reda på varför vi är det bästa städbolaget på marknaden med gott omdöme från våra kunder! Du ska vara glad för att du anlitade oss, och vi kommer värdesätter att ha dig som vår kund.

  • Tryggt, smidigt och enkelt!
  • Lång erfarenhet
  • Professionell personal
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • 50% RUT skatteavdrag (vi ansöker åt dej)
  • Kostnadsfritt prisförslag

AM Berglund erbjuder ett heltäckande utbud av flyttjänster i Falun med omnejd till dig som söker en rekommenderad flyttfirma av högsta kvalitet.

Varmt välkommen!