Företagsstädning

Vi anser oss vara specialister på hemstädning och vi kan garantera att vi med samma omsorg och professionalitet kan städa och sköta om ert kontor. Överlåter ni kontorsstädningen till oss så ser vi till att ni alltid har en representativ och välstädad kontorsmiljö, för både kunder och anställda.

Vanliga frågor

Hur ofta behövs städning?

Ni bestämmer hur ofta. För att kontoret ska hålla sig fräscht krävs regelbunden städning, men olika företag har olika behov. Hur ofta vi ska städa bestämmer därför ni, om det så är en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Tänk bara på att anpassa frekvensen av städningen beroende på säsong

Vad kostar det?

Anlitar du oss får du en städtjänst som är både prisvärd, effektiv och har mångårig kompetens inom städning av både kontor och lokaler. Tack vare vår organisation, smarta schemaläggning och starka kostnadsmedvetande kan vi också hålla några av de mest konkurrenskraftiga priserna på kontorsstäd. Därför får ni alltid ett fast och lågt månadspris. Vi ser till att ni får en personlig städare och nöjd kund-garanti. Skulle något hända så har vi dessutom en bra ansvarsförsäkring.

Vi strävar efter att göra allt med ansvar och finess.

Din trygghet är viktig för oss

Det är viktigt att du känner dig trygg med när vi städar i ditt hem. Vi har försäkringar och beprövade säkerhetsrutiner för hantering av nycklar, dörr- och larmkoder.

Vi har kollektivavtal

Vi värdesätter våra anställda och strävar efter en trygg arbetsmiljö. Därför har vi kollektivavtal som ger dem trygga villkor, försäkringar och avtalspension. Det är en förutsättning för att trivas och må bra på jobbet.

100 % Nöjdhetsgaranti

Om du av någon anledning inte blir nöjd med de tjänster vi har utfört, garanterar vi att åtgärda det inom tre arbetsdagar.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi besöker dig gärna, då du berättar för oss vad du vill ha hjälp med och hur du vill ha det gjort. Så klart är det också kostnadsfritt.