FÖRETAGSSTÄDNING

Vi är specialister på hemstädning. Med samma omsorg och professionalitet städar vi och sköter om ert kontor. Om du låter oss ta hand om er kontorsstädning ser vi till att ni alltid har en representativ och välstädad kontorsmiljö, för era anställda och kunder.

Vår kontorsstädning kan utföras regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Hur ofta du vill att vi städar era kontor avgörs utifrån företagets behov. Tänk på att vi också kan anpassa frekvensen på städningen beroende på säsong om ert behov av städning varierar över året.

När du anlitar oss får du alltid en städtjänst som är både prisvärd och anpassad efter era kontor och lokaler. Genom en slimmad organisation, en smart schemaläggning och ett starkt kostnadsmedvetande kan vi hålla några av marknadens mest konkurrenskraftiga priser på kontors städ. Be oss gärna om en offert, vi vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad. Om du anlitar AM Berglund för att sköta om och städa ert kontor får du alltid ett lågt och fast månadspris, personlig städare, nöjd kund-garanti och vi har en bra ansvarsförsäkring om något skulle hända.

Om du har frågor kring våra städtjänster för företag eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert på kontorsstädning är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vad ingår?

Kan naturligtvis kompletteras efter era egna behov

– Fria ytor dammtorkas och rengörs
– Reception dammtorkas och rengörs
– Papperskorgar töms
– Mattor dammsugs, samt dörrmattor
– Diskbänkar rengörs och desinficeras
– Vid beställning utförs även diskning
– Sanitär rengöring av toalett och väggytor runt området
– Toalettpapper, pappershanddukar och flyttande tvål fylls på
– Alla golvytor dammsugs och moppas

Återvinning

Vi tar hand om ditt företags återvinning, såsom kartonger, batterier, metallskrot, elektronik, glasförpackningar, plast, papper, metall och tidningar. Allt detta ingår i vårt insamlingssystem i företagsstädning Mora och Rättvik.

Vi tar hand om miljön och era sopor.