Rättvik flyttstäd

Vare sig du är företag eller privatperson så pekar en flytt mot ett nytt kapitel i livet. Efter att ha packat ner allt i lådor är det dags för en nystart, och när den sista lådan lastas i bilen blickar du hellre framåt än bakåt. Låt därför AM Berglund ta hand om städningen medan  du packar upp kartonger och fyller ytor i din nya bostad.

Bor du i eller kring Rättvik och behöver hjälp med flyttstädning? Fråga oss! Vi finns här för Dig: *Rättvik *Vikarbyn *Backa *Boda *Furudal *Nedre Gärdsjö *Gulleråsen.

Varmt välkommen till AM Berglunds flyttstäd i hjärtat av Dalarna! Vi erbjuder ett heltäckande utbud av flyttjänster i Rättvik med omnejd till dig som söker en rekommenderad städfirma med högsta kvalitet på arbetet. Vare sig du är en privatperson eller ett företag har vi tjänsten som kan hjälpa just Dig.

Ring oss på 0248-103 00 och boka in dig för ett kostnadsfritt prisförslag idag!

Vi erbjuder 100% nöjdhetsgaranti och arbetar alltid efter den standard för avflyttningsstädningar som Mäklarförbundet tagit fram. På så sätt kan du vara säker på att de som flyttar in efter dig blir nöjda.

Vad ingår i flyttstädning i Rättvik?

Flyttstädning är den mest omfattande städningen som finns och här kan du läsa mer om vad som ingår.

  • Tryggt, smidigt och enkelt!
  • Lång erfarenhet
  • Professionell personal
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • 50% RUT skatteavdrag (vi ansöker åt dej)
  • Kostnadsfritt prisförslag

AM Berglund erbjuder ett heltäckande utbud av städtjänster i Rättvik med omnejd till dig som söker en rekommenderad städfirma med högsta kvalitet på arbetet.

Varmt välkommen!