OM AM Berglund

AM Berglund AB har varit en ledande aktör inom professionell fönsterputs, städning och flyttservice sedan företaget grundades 2012 i Mora. Med ansvar och finess strävar vi hela tiden efter att leverera högkvalitativa tjänster.

Vårt mål är att skapa en positiv och smidig upplevelse för våra kunder. Vi lyssnar noga på dina önskemål och anpassar våra tjänster efter dina behov. Med flexibla och smidiga lösningar skapar vi långsiktiga samarbeten med våra kunder.

Om du behöver hjälp att flytta, flyttstädning av ditt hem eller företag – eller någon annan hushållsnära tjänst – kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Varför välja AM Berglund?

Alltid försäkrat – din trygghet är viktig för oss

Det är viktigt att du känner dig trygg när vi städar i ditt hem. Det är ett förtroende som vi tar på stort allvar. Därför har vi försäkringar och beprövade säkerhetsrutiner för hantering
av nycklar, dörr- och larmkoder.

Vi har kollektivavtal

Vi värdesätter våra anställda och strävar efter en trygg arbetsmiljö. Därför har vi kollektivavtal som ger dem trygga villkor, försäkringar och avtalspension. Det är en förutsättning för att trivas och må bra på jobbet.

Vi värnar om miljön

Vi strävar hela tiden efter att AM Berglund ska vara ett hållbart företag, för både våra anställda och naturen.

Vi använder oss av miljövänliga rengöringsmedel, som är mer skonsamma för både din hälsa och naturen. Våra utbildade medarbetare använder enbart den mängd material och medel som är nödvändigt, för att inte slösa på resurser. Dessutom är de flesta av våra fordon hybrid- och elbilar.

100 % nöjdhetsgaranti

Vi vill att du ska vara mer än nöjd. Om du av någon anledning inte blir nöjd med de tjänster vi har utfört, garanterar vi att åtgärda det inom tre arbetsdagar.

RUT-avdrag

Med RUT-avdraget betalar du endast hälften av kostnaden för vissa hushållsnära tjänster, under förutsättning att du uppfyller RUT-villkoren. Vi sköter allt med Skatteverket och justerar fakturan med RUT-avdraget inräknat, så att du enkelt ser din faktiskta kostnad efter avdraget. 

Hur jobbar vi?

Se filmen om oss och vad vi kan göra för dig.