Fönsterputsning i Leksand

Varmt välkommen till AM Berglunds fönsterputsning i hjärtat av Dalarna!

Vi är kvalificerade fönsterputsare och utför våra tjänster för både privatpersoner och företag med den senaste utrustningen för att just Du ska få den bästa upplevelsen!. Vi har lång erfarenhet och är snabba, noggranna och professionella – varje gång.

Bor du i eller kring Leksand så hjälper vi dig med fönsterputsning! Vi finns här för Dig: *Leksand *Insjön *Siljansnäs *Häradsbygden *Tällberg *Västanvik *Djura  *Alvik *Hjortnäs och Sunnanäng.

Vad är bättre än rena och nyputsade fönsterrutor när solen tittar fram? Det är svårslaget tycker vi.. Genom vår professionella tjänst för fönsterputsning kan du ägna dig åt dina favoritsysselsättningar medan vi gör dina fönster riktigt blanka och skinande rena.

Vi lägger stor omsorg vid att du som kund ska bli nöjd, dessutom är vår fönsterputsning prisvärd i förhållande till tiden du får, när du slipper göra jobbet.

Ring oss om du vill ha ett prisförslag eller höra oss berättar mer om fördelarna med AM Berglund fönsterputs!

AM Berglund erbjuder ett heltäckande utbud av städtjänster i Leksand med omnejd till dig som söker en rekommenderad städfirma med högsta kvalitet på arbetet. Vare sig du är en privatperson eller ett företag har vi tjänsten som kan hjälpa just Dig.

Ring oss på 0247-79 78 77och boka in dig för ett kostnadsfritt prisförslag idag!

  • Tryggt, smidigt och enkelt!
  • Lång erfarenhet
  • Professionell personal
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • 50% RUT skatteavdrag (vi ansöker åt dej)
  • Kostnadsfritt prisförslag

AM Berglund erbjuder ett heltäckande utbud av städtjänster i Leksand med omnejd till dig som söker en rekommenderad städfirma med högsta kvalitet på arbetet.

Varmt välkommen!