Flytt för företag

Att flytta ett företag kan vara en stor grej, men det behöver inte vara krångligt. Om vi sköter det snabbt och smidigt, kan ni hålla verksamheten rullande utan massa trassel och stopp.

Vi ger er tid och energi att fokusera på ett företag istället för att bära möbler.

Vanliga frågor

Vem vänder sig tjänsten till?

Vi hjälper alla typer av företag, från mindre kontor till större bolaget. Utöver själva flytthjälpen kan vi montera lampor, hyllor och möbler. Vi tar även hand om det ni inte vill ha. Möbler och inredning lämnar vi till second hand och skräp lämnar vi till återvinning.

Tillsammans med er planerar vi noga flytten. För att den ska påverka er verksamhet så lite som möjligt.

Är kontorsflytten försäkrad?

Självklart! Vi har alla nödvändiga försäkringar som krävs för att flytta ditt företag. Notera att om ni väljer att själva packa flyttlådorna är ni ansvariga för att packa innehållet väl så det inte riskerar att skadas.

Kan ni hjälpa till med packning och montering?

Absolut, vi hjälper er gärna med att packa ner allt när ni ska flytta och kan även hjälpa till med uppackning i den nya lokalen. Vi hjälper er även med upp- och nedmontering av lampor, hyllor och bord samt att montera möbler i den nya lokalen.

Vi strävar efter att göra allt med ansvar och finess.

Din trygghet är viktig för oss

Det är viktigt att du känner dig trygg med när vi städar i ditt hem. Vi har försäkringar och beprövade säkerhetsrutiner för hantering av nycklar, dörr- och larmkoder.

Vi har kollektivavtal

Vi värdesätter våra anställda och strävar efter en trygg arbetsmiljö. Därför har vi kollektivavtal som ger dem trygga villkor, försäkringar och avtalspension. Det är en förutsättning för att trivas och må bra på jobbet.

100 % Nöjdhetsgaranti

Om du av någon anledning inte blir nöjd med de tjänster vi har utfört, garanterar vi att åtgärda det inom tre arbetsdagar.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi besöker dig gärna, då du berättar för oss vad du vill ha hjälp med och hur du vill ha det gjort. Så klart är det också kostnadsfritt.