Flyttservice

Att flytta brukar innebära en stor omställning även för företag. Tankarna på vad som ska behållas, kastas och köpas nytt är många. På toppen av det är det ska man dessutom packa och bära låda efter låda och möbler på det.

Gör det lite enklare för er och överlåt packandet och flyttningen till oss istället. Vi på AM berglund packar tryggt och säkert ned ert kontor och fraktar det till ert nya.

Vanliga frågor

Vad ingår i tjänsten?

 • Vår flytthjälp anpassas efter dina behov och du betalar alltid ett avtalat fast pris. Vi är alltid försäkrade.
 • Lastbilstransport från dörr till dörr.
 • Låna flyttlådor av oss. Vi levererar lådorna till dig i god tid före ditt flyttdatum, efter överenskommelse, samt hämtar upp dem när de är uppackade (efter ca två veckor), om det är inom Dalarna.
 • Vi hjälper dig med nedmontering av till exempel lampor, hyllor, soffa och liknande.
 • Skydd av möbler under transport i form av filtar och spännband samt överdrag till sängar och soffor.
 • Vi bär ut allt från din bostad, ditt förråd och annan biyta samt bär in det på motsvarande sätt på din nya adress.
 • När du väljer att boka flytthjälp utan packning ansvarar du för att allt är ordentligt packat och klart för att bäras ut till lastbilen på flyttdagen.

Kontakta oss på telefon 010-204 00 64 eller via mail hej@am-berglund.se så hjälper vi dig!

Kan ni packa åt mig?

När du bokar packning som tillägg till din flytt tar vi fullt ansvar för att dina saker är tryggt och säkert packade och är ansvariga om en eventuell skada uppstår under flytten.

I packning ingår

 • Allt material som behövs som flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper, tejp och liknande.
 • Märkning av kartonger för att dina ägodelar hamnar i det rum du vill.
 • Specialutbildad personal som utför packningen korrekt och säkert.

Magasinering

Behöver dina saker mellanlanda på vägen till det nya boendet? Vi kan hjälpa dig med en smidig och säker lösning för att förvara dina tillhörigheter under flytten. Vi tar fullt ansvar för dina tillhörigheter under förvaringstiden.

I magasinering ingår

 • Professionell förvaring i säker miljö som skyddar dina tillhörigheter.
 • Flexibla förvaringsalternativ. Oavsett om du behöver kort- eller långtidsförvaring anpassar vi lösningen efter dina specifika behov.

Denna tjänst är inte RUT-berättigad.

Saker du inte längre behöver

Har du saker du inte vill ha med dig i flytten? Vi kan hjälpa dig med återanvändning och återvinning. I samband med din flytt hjälper vi dig att lämna in det du inte längre behöver till second hand. Det som inte längre kan användas kan vi hjälpa dig att återvinna.

I tjänsten ingår

 • Upphämtning av det du vill skänka.
 • Sortering och transport till second hand-butik för återanvändning.
 • Transport av övrigt till återvinningscentral.
Denna tjänst är inte RUT-berättigad.

Vi kan tyvärr inte hjälpa dig att återvinna farligt avfall som till exempel färgrester och kemikalier. Utgångna mediciner lämnas till ditt närmaste apotek.

Vi strävar efter att göra allt med ansvar och finess.

Din trygghet är viktig för oss

Det är viktigt att du känner dig trygg med när vi städar i ditt hem. Vi har försäkringar och beprövade säkerhetsrutiner för hantering av nycklar, dörr- och larmkoder.

Vi har kollektivavtal

Vi värdesätter våra anställda och strävar efter en trygg arbetsmiljö. Därför har vi kollektivavtal som ger dem trygga villkor, försäkringar och avtalspension. Det är en förutsättning för att trivas och må bra på jobbet.

100 % Nöjdhetsgaranti

Om du av någon anledning inte blir nöjd med de tjänster vi har utfört, garanterar vi att åtgärda det inom tre arbetsdagar.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi besöker dig gärna, då du berättar för oss vad du vill ha hjälp med och hur du vill ha det gjort. Så klart är det också kostnadsfritt.