KONTORSSTÄDNING

Vi anser oss vara specialister på hemstädning och vi kan garantera att vi med samma omsorg och professionalitet kan städa och sköta om ert kontor. Överlåter ni kontorsstädningen till oss så ser vi till att ni alltid har en representativ och välstädad kontorsmiljö, för både kunder och anställda.

Ni bestämmer hur ofta

För att kontoret ska hålla sig fräscht krävs regelbunden städning, men olika företag har olika behov. Hur ofta vi ska städa bestämmer därför ni, om det så är en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Tänk bara på att anpassa frekvensen av städningen beroende på säsong.

Anlita en prisvärd och erfaren städfirma

Anlitar du oss får du en städtjänst som är både prisvärd, effektiv och har mångårig kompetens inom städning av både kontor och lokaler. Tack vare vår organisation, smarta schemaläggning och starka kostnadsmedvetande kan vi också hålla några av de mest konkurrenskraftiga priserna på kontorsstäd. Därför får ni alltid ett fast och lågt månadspris. Vi ser till att ni får en personlig städare och nöjd kund-garanti. Skulle något hända så har vi dessutom en bra ansvarsförsäkring.

Ring oss idag

Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på kontorsstädning, eller om ni har frågor kring våra tjänster för företag.